Ostanimo u kontaktu

Upozorenje starijim osobama

Dvije žene pokrale stariju osobu

Objavljeno prije

Dvije nepoznate ženske osobe su u petak, 7.lipnja, u Metkoviću, najprije pozvonile, a potom nepozvane ušle u kuću starije ženske osobe gdje su se kratko zadržale. Dok je jedna razgovarala s vlasnicom, druga je iz njezine sobe otuđila novac. Također je utvrđeno da je jedna od njih dvije, prethodno oštećenoj 91-godišnjakinji nudila na prodaju masažere. Policija radi na pronalasku počinitelja ove krađe.

Ovim putem pozivamo građane na povećani oprez, posebno u privatnim stanovima i obiteljskim kućama, a kojom prilikom počinitelji iskorištavaju njihovo povjerenje te ih dovode u zabludu ili iskorištavaju njihovu  nepažnju i otuđuju predmete veće vrijednosti i novac.

POZNATI DETALJI JUČERAŠNJE NESREĆE

S motorom udario u parkirano vozilo i teže se ozlijedio

Objavljeno prije

Jučer, 24. veljače, tijekom popodnevnih sati, u Metkoviću se dogodila prometna nesreća koja je za posljedicu imala ozlijeđenu osobu i materijalnu štetu na automobilu.

Do prometne nesreće je došlo kada se 23-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje i za vrijeme dok mu je na snazi zabrana upravljanja vozilima A2 kategorije, krečući se ulicom Andrije Kačića Miošića u Metkoviću, uslijed neprilagođene brzine, s motociklom dubrovačkih registarskih oznaka pao na kolnik, nakon čega je u klizanju udario u nepropisno parkirano vozilo dubrovačkih registarskih oznaka, koje se nalazilo uz rub kolnika.

Uslijed udara, vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne za život, zbog kojih je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije