Ostanimo u kontaktu

DOBROVOLJNO VATROGASTVO

DVD Vid se oprašta od svog preminulog člana Miće Sutona

Objavljeno prije

DVD Metković je na svome profilu prenijelo tužnu vijest da nas je danas napustio Miće Suton, zapovjednik DVD-a VID i član zapovjedništva Vatrogasne zajednice grada Metkovića.

DVD Metković je ovim putem izrazio sućut obitelji i kolegama DVD-a Vid, a mi se pridružujemo izrazima sućuti. Počivao u miru Božjem!

 

MEDNI DAN

Prvašićima diljem županije podijeljen med hrvatskih pčelara

Objavljeno prije

U osnovnim školama diljem Dubrovačko-neretvanske županije provodi se nacionalni program Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka za 2019. godinu. Riječ je o akciji koja se odvija u više stotina osnovnih škola u Hrvatskoj u organizaciji Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstva poljoprivrede.

Tako je 758 prvašića u 25 osnovnih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija dobilo staklenku meda hrvatskih pčelara i prigodnu slikovnicu te su na taj način obilježili Dan Svetog Ambrozija, zaštitnika pčelara.
Pri tom su u edukativnom programu namijenjenom shvaćanju važnosti pčela i pčelarstva ne samo za njih malene, nego i za sveukupnu prirodu i bio raznolikost naučili o važnosti meda i njegovog uključivanja u prehranu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije