Ostanimo u kontaktu

NAŠA POSLA

Dva šahta za oborinske vode u centru grada uopće nisu bila povezana, pa bi svaka veća kiša izazivala štetu

Objavljeno prije

Odvod, K. Zvonimira

Što bi se reklo, da nije žalosno, bilo bi smiješno. Kanal za oborinske vode u centru grada, na početku Ulice kralja Zvonimira u Metkoviću, uopće nije bio povezan. Danas na sreću, prije jesenskih kiša i početka nastave djelatnici MGA iz Metkovića sanirali su nekad davno napravljeni propust. Postavljene su cijevi, tako da će oborinska voda nesmetano teći. Nije ni čudo što su neke od okolnih trgovina plivale i što se stvarala nepotrebna lokva na jednoj od najprometnijih ulica u Metkoviću. Ulica Kralja Zvonimira po razvrstavanju je županijska, ali kako saznajemo od djelatnice MGA, radove je naručio Grad Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije