Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

VRAĆA SE NOĆNI ŽIVOT

Duo El Ritmo večeras u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Konačno možemo najaviti nešto bez ograničenja, u opisu stoji do 02:30h ali večeras Grey&Padrino Club radi dok god budete vi to željeli! Dečki iz Duo El Ritmo obećavaju vrhunski provod i top svirku, a na domaćinima je da vas polako priviknu na ostajanje iza ponoći, kako svi odavno nismo!
.
Od danas su nove mjere na snazi, a po njima jedini alkohol koji možete popiti iza ponoći je u Grey&Padrino Clubu.

– Nvratite da nazdravimo zajedno, – pozivaju iz Grey&Padrino Cluba te napominju – Svakako ponesite Covid potvrdu, potvrdicu da ste preboljeli koronu ili da ste se cijepili pa da nemate nikakva ograničenja u boravku, kretanju, možda i prilasku curama, tko zna…
.
Stolova nema još puno pa iako je večeras slobodno, rezervirajte u DM (rezervacije se drže do 22:00 sata).

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije