Ostanimo u kontaktu

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA

DUNEA prezentirala Plan razvoja DNŽ i projekte u provedbi predstavnicima poljskog udruženja ‘Podkowa’

Objavljeno prije

Zamjenik ravnateljice Regionalne agencije DUNEA Bruno Bebić i Voditeljica odjela za pripremu i provedbu strateških dokumenata i programa Gorana Margaretić zajedno s direktoricom Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak, u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku, održali su prezentaciju na kojoj su članovima poljskog Lokalnog udruženja za aktivnosti u turizmu ‘Podkowa’ predstavili Plan razvoja Dubrovačko-neretvanske županije, projekte u provedbi Regionalne agencije DUNEA sufinancirane EU sredstvima, kao i aktivnosti Centra za poduzetništvo.

U Poljskoj ruralni prostor zauzima 93% teritorija, a na tom području živi oko 40% stanovništva. Druga je u Europskoj uniji po broju poljoprivrednih gospodarstava sa udjelom od 13,2%, dok Hrvatska ima udio od oko 2,2%. Sastanak dvaju regija bio je prilika za razmjenu ideja i primjera dobre prakse u ruralnom razvoju i turizmu, za mogućnosti uključivanja poduzetnika u razvojne aktivnosti, kao i za diskusiju o dugoročnim ciljevima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije