COCO CLUB

Dugo očekivani koncert S.A.R.S.-a u Metkoviću

S.A.R.S., trenutno jedan od najpopularnijih bandova s prostora bivše Juge, u petak, 4. srpnja, održati će koncert u Coco clubu u Metkoviću

Objavljeno 27. lipnja 2014. u kategorijama: Glazba, Metković, News, NightLife.

sars

S.A.R.S., trenutno jedan od najpopularnijih bandova s prostora bivše Juge, održati će dugo najavljivani koncert u Metkoviću. Za gostovanje se pobrinula ekipa iz Coca koja koncert u Coco clubu najavljuje za petak, 4. srpnja, s početkom od 23 sata.

Cijena ulaznice u preprodaji je 40 kn, dok će na dan koncerta, na blagajni Coca iznositi 60 kuna. Ulaznice u preprodaji možete kupiti u Ćakula Baru i Suprecaffeu u Metkoviću.

S.A.R.S. – Sveže amputirana ruka Satriania

S.A.R.S. su 2006. godine u Beogradu osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac, dok sada band čini sedam članova.

Sljedeće godine snimaju pjesmu Buđav lebac, koja postaje internetski hit. Prvi album naziva S.A.R.S. izdaju 2009., drugi album Perspektiva objavljuju 2011. i treći album Kuća časti izlazi 2013. godine. Sva tri albuma možete besplatno skinuti s njihove stranice.

Trenutno snimaju četvrti album pod radnim nazivom Ako mogu Beatlesi, možemo i mi. Izlazak albuma očekuje se do kraja godine.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari