Ostanimo u kontaktu

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Dubrovačko-neretvanska županija podijeljena u tri zone, e-Propusnice potrebne samo za putovanje iz jedne zone u drugu

Objavljeno prije

Odlukom o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Dubrovačko-neretvanske županije od 20. travnja DNŽ je podijeljena u tri cjeline u smislu potrebe vađenja e-Propusnica i to:

  1. Šire dubrovačko područje
  2. Poluotok Peljašac i otoci
  3. Dolina Neretve

Naime, sukladno Odluci o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 18. travnja 2020., Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije na svojoj sjednici u ponedjeljak usvojio je Prijedlog o izmjeni načina izdavanja e-Propusnica na području DNŽ, a kojim se Prijedlogom Nacionalnom stožeru mijenja režim izdavanja e-Propusnica na području Dubrovačko-neretvanske županije u spomenute tri zone.

Zonu šireg dubrovačkog područja čini Grad Dubrovnik, Općina Dubrovačko-primorje, Općina Župa Dubrovačka i Općina Konavle. Zonu Poluotok Pelješac i otoci čine Općina Ston, Općina Janjina, Općina Trpanj i Općina Orebić, otok Korčula (Grad Korčula, Općina Smokvica, Općina Vela Luka, Općina Blato i Općina Lumbarda), Općina Lastovo, Općina Mljet. Zonu Dolina Neretve čine Grad Metković, Grad Ploče, Grad Opuzen, Općina Kula Norinska, Općina Pojezerje, Općina Zažablje i Općina Slivno.

Podjela županije u 3 zone donesena je na temelju prvenstveno epidemiološke procjene, ali i prirodnih i zemljopisnih čimbenika. Podjela u zone ne isključuje primjenu Odluke o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu koja propisuje da prijevoz osoba na otok nije dopušten nijednom vrstom prijevoza.

Stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije se i dalje pozivaju da ne napuštaju svoje prebivalište osim u slučaju potrebe.

Odluka o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Dubrovačko-neretvanske županije

BLIŽI SE OTVORENJE

Već danas rezervirajte svoj termin u Svadbenom salonu hotela President Čapljina

Objavljeno prije

Svadbeni salon hotela President Čapljina bliži se otvorenju, a Vi svoj termin za svečanu večeru, jedan od najljepših dana u životu možete rezervirati još danas, jer s Vama smo već od 1. svibnja!

Radovi se bliže kraju, vrijedno radimo na svakom detalju kako bismo Vam za manje od tri mjeseca u punom sjaju predstavili ekskluzivni i najmoderniji svadbeni salon hotela President. Prelijepi ambijent, vrhunska oprema, ljubazno osoblje, bogat izbor hrane i pića osigurat će da se dan Vašeg vjenčanja dugo pamti.

Planirajte skup svatova u našem restoranu, smjestite vaše goste u luksuzno opremljene sobe i apartmane, jer smo za Vas organizirali sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, na dolje navedene kontakte, ili nas posjetite na društvenim mrežama Facebook ili Instagram profil Hotel President Čapljina.

Kontakti

mob: +387 63 047 047
mob: + 387 63 399 299
mail: info@hotel-president.ba

Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije