Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar i solisti oduševili metkovsku publiku

Objavljeno prije

Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Slobodana Begića

U Gradskom kulturnom središtu večeras je Dubrovački simfonijski orkestar zajedno sa solistima, a pod dirigentskom palicom Slobodana Begića, priredio pravi užitak za metkovsku publiku. Božićno-novogodišnji koncert su započeli Menuettom, zatim Valcerom iz serenade za gudače, nakon kojeg je uslijedio Cavalleria rusticana Intermezzo.

Nastup solista Glazbene škole Metković s orkestrom započeo je Filip Kežić koji je na saksofonu odsvirao Divertissment – Tzigane za alt saksofon i gudače. Nakon Filipa, na klaniretu je Ivan Fran Stojić odsvirao Humoresku – za klarinet i gudače. Među muškim solistima, pronašla se i mlada dama, Antea Filipa Stojić, koja je na saksofonu odsvirala Malu romancu – za alt saksofon i gudače. Dugim i glasnim pljeskom publika je nagradila Dubrovački simfonijski orkestar za odsviranu svima nam poznatu melodiju iz filma Titanic, nakon koje su izveli također prepoznatljivu melodiju iz filma Kum, zatim Greensleeves te Santana in Concert. Laura Hladilo je sa svojim meazzosopran glasom metkovsku publiku oduševila pjevanjem Poslan bi anđeo Gabriel, Oj djetešce, te zaista odličnom izvedom Tihe noći, koju je na kraju otpjevala još jednom u znak zahvale oduševljenoj publici koja joj nije prestajal pljeskati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije