Ostanimo u kontaktu

UDRUGA ANTE GABRIĆ

Druženje s Nedom Todorović u sklopu projekta ‘Aktivna i zdrava starost’

Objavljeno prije

U sklopu projekta Aktivna i zdrava starost koji provodi Udruga Otac Ante Gabrić održano je druženje s Nedom Todorović, predstavnicom Hospitalije Metković.

Korisnike je upoznala s velikim brojem pomagala koje starijim osobama olakšavaju svakodnevni život te s načinima i pravima na korištenje medicinskih pomagala koje unutar HZZO-a mogu ostvariti. Naglašeno je da im korištenje pomagala olakšava funkcionalne sposobnosti i omogućava aktivno i zdravo starenje.

Projekt Aktivna i zdrava starost financiran je od Dubrovačko-neretvanske županije.

 

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije