Ostanimo u kontaktu

PRIRODNE LJEPOTE JEZERA KUTI

Druženje dobrovoljnih darivatelja krvi Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

U subotu, 18. svibnja organizirano je druženje dobrovoljnih darovatelja krvi Dubrovačko-neretvanske županije. Darovatelji iz Metkovića, Dubrovnika, Ploča i otoka Korčule proveli su prekrasno popodne na vožnji lađama u Badžulu, druženje i ručak. Pogledajte galeriju:

Izvor i fotografije: Crveni križ Ploče

OBILJEŽEN 13. DAN MIMOZA

Županija podržala akciju obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u akciji obilježavanja 13. Dana mimoza – Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, u sklopu koje je u subotu ispred Sponze organizirana prodaja mimoza i dijeljenje informativnih letaka i brošura.

Cilj ove akcije je osvijestiti što veći broj žena o važnosti i načinima prevencije raka vrata maternice, koji godišnje u Hrvatskoj ugasi više od stotinu života, akcija se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Lige protiv raka Dubrovnik, a nježan cvijet mimoze odabran je kao simbol ženstvenosti, ali i snage i otpornosti, budući da cvijeta unatoč zimi i hladnoći.

Novac prikupljen u ovoj akciji namijenjen je unaprjeđenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenima od malignih bolesti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije