Ostanimo u kontaktu

300 GODINA ŽUPE SV. ILIJE

Drugog dana devetnice svetu misu predslavi fra Josip Repeša, potom slijedi otvorenje izložbe ‘300 godina vjerni Kristu i Crkvi’

Objavljeno prije

Drugi dan devetnice svečanog obilježavanja 300 godina Župe sv. Ilije obilježit će sveta misa u 18 sati u crkvi sv. Ilije koju predslavi fra Josip Repeša.

U 19:30 očekuje nas otvorenje izložbe u galeriji GKS-a. Izložba ima geslo 300 godina vjerni Kristu i Crkvi, a sadrži fotografije materijalne i nematerijalne baštine Župe sv. Ilije proroka kroz proteklih 300 godina.

Otvorenje će pjesmom uveličati Dječji župni zbor koji su ujedno učenici OŠ Stjepana Radića pod vodstvom sestre Mile Deak.

Organizatori pozivaju sve građane grada Metkovića i cijele doline Neretve i goste da dođu na otvorenje izložbe ili da izložbu posjete kroz naredne dane.

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

U petak na Trgu kralja Tomislava sudjelujte na prezentaciji aktivnosti koje provodi PP Metković na suzbijanju alkohola i droga

Objavljeno prije

Iz PU Dubrovačko-neretvanske pozivaju sve zainteresirane građane da im se u petak, 22. studenoga, pridruže na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću gdje će imati priliku vidjeti aktivnosti koje poduzimaju policijski službenici Policijske postaje Metković na suzbijanju alkohola i droge.

Osim promidžbenih letaka u kojima su sadržani korisni savjeti, policijski će službenici prezentirati opremu koju koriste za otkrivanje droga kao i način na koji provode testiranje vozača na prisutnost droga i alkohola.

Svi zainteresirani građani policijski info pult i spomenutu opremu mogu razgledati od 10 sati na dalje.

Podsjećamo još jednom da od 15. studenoga do 15. prosinca traje Mjesec borbe protiv ovisnosti tijekom kojeg policija, osim pojačanog represivnog djelovanja, brojnim preventivnim aktivnostima želi upozoriti građane, posebice one mlađe naraštaje, o štetnim utjecajima ovisnosti.

                                        Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije