Ostanimo u kontaktu

300 GODINA ŽUPE SV. ILIJE

Drugog dana devetnice svetu misu predslavi fra Josip Repeša, potom slijedi otvorenje izložbe ‘300 godina vjerni Kristu i Crkvi’

Objavljeno prije

Drugi dan devetnice svečanog obilježavanja 300 godina Župe sv. Ilije obilježit će sveta misa u 18 sati u crkvi sv. Ilije koju predslavi fra Josip Repeša.

U 19:30 očekuje nas otvorenje izložbe u galeriji GKS-a. Izložba ima geslo 300 godina vjerni Kristu i Crkvi, a sadrži fotografije materijalne i nematerijalne baštine Župe sv. Ilije proroka kroz proteklih 300 godina.

Otvorenje će pjesmom uveličati Dječji župni zbor koji su ujedno učenici OŠ Stjepana Radića pod vodstvom sestre Mile Deak.

Organizatori pozivaju sve građane grada Metkovića i cijele doline Neretve i goste da dođu na otvorenje izložbe ili da izložbu posjete kroz naredne dane.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novozaraženih koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 10 je negativno, a za ostale se čekaju rezultati. Preostalih 9 poslanih na analizu prekjučer, a za koje jučer do slanja priopćenja nisu stigli rezultati, također su negativni.

I danas je ozdravljena 1 osoba, iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3174 uzorka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji na području naše županije nema niti jedna osoba. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije