PROSINAČKE SVEČANOSTI

Druga adventska nedjelja obilježena koncertima

Objavljeno 11. prosinca 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Zabava.

VIS Emanuel 4

Galerija

Uz kićenje božićnog drvca na Trgu kralja Tomislava, druga adventska nedjelja obilježena je koncertom VIS-a Emanuel i Flashback benda.

Glazbeni sastav Emanuel najprije je predvodio pjevanje tijekom večernje mise u Crkvi sv. Ilije gdje je u 19 sati održao i koncert.

Prisutne je prigodnim govorom pozdravio ravatelj Ustanove za kulturu i sport Metković Milan Kapović, a nakon uvodne pjesme, klavijaturist Emanuela, Domagoj Pavin, kazao je da mu je drago što se s metkovskom publikom nalazi u crkvi kako bi zajedno molili i pjevali.

Emanuel postoji 16 godina i ovo im je prvi nastup u Metkoviću, a publika ih je srdačno primila pjevajući s njima i nagrađujući ih glasnim pljeskom te im se župnik fra Ante Bilokapić na kraju koncerta zahvalio na koncertu.

Galerija

Ispred Sportske dvorane pred punim božićnim kućicama koncert je u 20:30 održao i Flashback bend.

Koncert je bio najavljen za subotu, ali se zbog lošeg vremena odgodio za nedjelju. Slušatelje koji su se grijali kuhanim vinom uveseljavali su domaćim i stranim pjesmama.

Sljedeći koncert u sklopu Prosniačkih svečanosti je u utorak, 12. 12. u Galeriji Gradskog kulturnog središta gdje će u 19 sati božićni koncert održati osnovnoškolci.

Marija Jeramaz

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari