Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Dražen Kasalo predstavio knjigu ‘Kontrola uma u pravnom sistemu’

Objavljeno prije

0902_kontrola uma u pravnom sistemu 06

U Gradskoj knjižnici Metković sinoć je održano predstavljanje knjige knjige Kontrola uma u pravnom sistemu autora Dražena Kasala.

Knjiga je već jednom bila predstavljena u Gradskoj knjižnici, krajem listopada 2016., a sinoćnje predstavljanje organizrali su Udruga Čovjek iz Splita i Udruga Narenta.

Prisutne je najprije u ime Udruge Narenta pozdravio predsjednik udruge, dr.stom. Marko Kravar dok su knjigu predstavili predsjednik Udruge Čovjek Mile Kovačić te sam autor Dražen Kasalo.

Knjiga Kontrola uma u pravnom sistemu bavi se pitanjima poput onog što je hijerarhija prava, kako se utječe na um, kako doživljava stvarnost, kako prepoznati kontrolu i odbiti biti kontroliran…

Autor je na predstavljanju govorio o sistemu prava i prirodnoj hijerarhiji prava, istaknuvši da čovjek treba živjeti u stvarnom životu, a ne se baviti nestvarnim i umjetnim životom u kojem je pod kontrolom pravnog sistema i u kojem je od čovjeka postao osoba, odvojen od prirode, zdravog razuma i istinskog sebe.

Nastavi čitati

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije