Ostanimo u kontaktu

OBNOVIMO DOM OBITELJI VUKŠA

DPH Metković nastavlja s humanitarnim aukcijama, na redu su ‘Ulaznice i stara naljepnica Torcida Metković’

Objavljeno prije

DPH Metković nastavlja s aukcijama čiji prihod ide za humanitarnu akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”, a dvanaesta je ‘Ulaznice i stara naljepnica Torcida Metković’.

Večeras na aukciju stavljamo: ulaznice + stara naljepnica Torcida Metković ❤️💙
Skupljači ulaznica, ovo je prava aukcija za vas! 🔥
Roma-Hajduk (6.11.2003)
Hajduk-Roma (2. kolo kupa UEFA)
Inter-Hajduk (9.8.2012.)
Hajduk-Dinamo (10.8.2016.)
+ naljepnica Torcida Metković

Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Metković, a završava u utorak 23. veljače 2021. godine u 20:00 sati. Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn. Sav prihod aukcija ide za humanitarnu akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”.

Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

Molimo najvećeg ponuditelja da uredno izvrši svoje obaveze u roku od 7 dana uplatom na žiro račun: HR2923600001300149242 (Zagrebačka banka)
Poziv na broj: HR00-1911-1950
Opis plaćanja: Humanitarna aukcija DPH Metković
Potrebno je potvrdu o uplati i adresu za dostavu poslati u inbox. Troškove dostave snosi kupac.
Sretno svima! 🤍

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Potvrđena prisutnost britanskog soja virusa u DNŽ

Objavljeno prije

U Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije stigli su rezultati za dio uzoraka testova na COVID-19, koji su poslani na sekvencioniranje kako bi se utvrdila eventualna prisutnost novih sojeva virusa.

Od pristiglih 14 uzoraka, za njih tri je utvrđeno da su britanski soj, a radi se o uzorcima dvije osobe s područja Konavala i jedne osobe iz Dubrovnika.

Budući da se britanski soj i do 50 posto brže širi od originalnog koronavirusa, to je vjerojatno ubrzalo širenje virusa na širem dubrovačkom području.

Pozivamo još jednom sve sugrađane na striktno pridržavanje epidemioloških mjera. Pridržavanje istih najbolja su zaštita od brzog širenja virusa, posebice kada govorimo o novom, britanskom soju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije