Ostanimo u kontaktu

OBNOVIMO DOM OBITELJI VUKŠA

DPH Metković nastavlja s humanitarnim aukcijama, na redu je ‘dres Roka Lenija Ukića’

Objavljeno prije

DPH Metković nastavlja s aukcijama čiji prihod ide za humanitarnu akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”, a deveta je ‘dres Roka Lenija Ukića’.

Večeras na aukciju stavljamo: dres Roka Lenija Ukića s potpisom svih igrača KK Split 🟡🔥

Dragi ljubitelji košarke, pred vama je aukcija u kojoj vam donosimo Ukićev dres iz povratničke sezone u njegov matični klub. Žuti dres s prednje strane ima logo legendarne Jugoplastike, a sa stražnje strane su potpisi svih trenutačnih igrači i “desetka” koju Ukić nosi. Ne sumnjamo da će ovaj dres postići dobru cijenu i dobiti posebno mjesto u domu onog tko ga najviše bude htio 😉 💛
Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Metković, a završava u četvrtak 4. veljače 2021. godine u 20:00 sati. Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn. Sav prihod aukcija ide za humanitarnu akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”.

Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

Molimo najvećeg ponuditelja da uredno izvrši svoje obaveze u roku od 7 dana uplatom na žiro račun: HR2923600001300149242 (Zagrebačka banka)
Poziv na broj: HR00-1911-1950
Opis plaćanja: Humanitarna aukcija DPH Metković
Potrebno je potvrdu o uplati i adresu za dostavu poslati u inbox. Troškove dostave snosi kupac.
Sretno svima! 🤍

IZNENADNA SMRT GRADONAČELNIKA ZAGREBA

Jambo se dirljivom porukom oprostio od prijatelja Bandića: ‘Tvoja pomoć gradu Metkoviću ostat će zauvijek upamćena’

Objavljeno prije

Bivši gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić Jambo se dirljivom porukom oprostio od iznenada preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Nisam ni slutio da će naš zadnji susret uistinu biti i posljednji…

Tvoja pomoć gradu Metkoviću ostat će zauvijek upamćena, a Zagreb si svojom vizijom učinio gradom koji je na ponos svima nama.

Sve što si u životu postigao, postigao si svojim radom. Vrijednim rukama. Ranim buđenjima i ne stajanjem do noćnih sati. To se ne uči, s tim se čovjek rodi.

Zagreb će vidjeti još puno gradonačelnika, ali upitno je hoće li se opet pojaviti tebi sličan. Ako bude volio Zagreb samo dijelom koliko si ga ti volio, voljet će ga neizmjerno.

Tako si volio i svoje prijatelje i na tome ti hvala.

U tvoju čast danas dižem čašu, Gradonačelniče, Prijatelju, Brate.

Neka ti je laka hrvatska zemlja.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u bolnici Sveti Duh od posljedica srčanog udara.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije