Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

OBNOVIMO DOM OBITELJI VUKŠA

DPH Metković nastavlja s humanitarnim aukcijama, na redu je ‘dres Josipa Radoševića’

Objavljeno prije

DPH Metković nastavlja s aukcijama čiji prihod ide za humanitarnu akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”, a osma je ‘dres Josipa Radoševića’.

Večeras na aukciju stavljamo: dres Josipa Radoševića (Brondby) 🟡

Dragi prijatelji, pred vama je aukcija u kojoj vam donosimo dres Josipa Radoševića iz Brondbya. Josip je počeo igrati nogomet sa sedam godina u mlađim uzrasnim kategorijama Hajduka. S juniorskom momčadi kao kapetan postao je prvakom Hrvatske u sezoni 2011./12. U svojoj karijeri nastupao je za Napoli, Red Bull Salzburg iz kojeg se vraća u Hajduk, te Brondby u kojemu trenutno i igra.

Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Metković, a završava u utorak 2. veljače 2021. godine u 20:00 sati. Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn. Sav prihod aukcija ide za humanitarnu akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”.

Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

Molimo najvećeg ponuditelja da uredno izvrši svoje obaveze u roku od 7 dana uplatom na žiro račun: HR2923600001300149242 (Zagrebačka banka)
Poziv na broj: HR00-1911-1950
Opis plaćanja: Humanitarna aukcija DPH Metković
Potrebno je potvrdu o uplati i adresu za dostavu poslati u inbox. Troškove dostave snosi kupac.
Sretno svima! 🤍

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije