Ostanimo u kontaktu

21. MARATON LAĐA - UPRAVNI ODBOR DONIO ODLUKE

Doživotna zabrana sudjelovanja za jednog veslača i novčane kazne za dvije ekipe zbog neprimjerenog ponašanja njihovih navijača

Objavljeno prije

Udruga lađara Neretve

Upravni odbor Udruge lađara Neretve dužan je, u cilju informiranja javnosti i transparentnosti, ali i u cilju eliminiranja različitih tumačenja odluka, obavijestiti o proteklim događajima nakon Maratonu lađa.

Dana 16.08.2018.god. zaprimljena je žalba od strane UL Gospa Karmelska iz Krvavca, koja je sadržavala niz navoda, koje su u proteklom periodu razmatrala tijela ULN koja su zadužena za razmatranje kaznenih odredbi, sukladno Pravilniku Maratona lađa i Statutu ULN.

Žalbeno vijeće Maratona lađa zaključilo je da je došlo do niza prekršaja Pravilnika Maratona lađa, i preporučilo kažnjavanje aktera.

Stegovno-nadzorni odbor donio je sljedeće odluke:

  1. doživotna zabrana sudjelovanja na svim manifestacijama u organizaciji ULN veslača ekipe Gusar Komin, gosp. Hrvoja Medaka zbog fizičkog nasrtaja na člana ekipe UL Gospa Karmelska Krvavac,
  2. novčana kazna u iznosu od 10,000kn UL Gusari Komin zbog neprimjerenog ponašanja njihovih navijača (kršenje rute, ignoriranje uputa Policije i sudaca, verbalni i fizički nasrtaji na suce, sudari sa drugim plovilima, onemogućavanje neometane provedbe samog Maratona lađa, suđenja, i zanemarivanje sigurnosti u plovidbi), što je ustanovljeno Sudačkim zapisnikom Maratona lađa 2018.god.
  3. novčana kazna u iznosu od 2,000kn UL Stablina zbog neprimjerenog ponašanja njihovih navijača (kršenje rute, ignoriranje uputa Policije i sudaca, onemogućavanje neometane provedbe samog Maratona lađa, suđenja, i zanemarivanje sigurnosti u plovidbi), što je ustanovljeno Sudačkim zapisnikom Maratona lađa 2018.god.

UPRAVNI ODBOR
UDRUGA LAĐARA NERETVE

MLADI ŽUPE SV. ILIJE METKOVIĆ

Koncert ‘Tu sam da te slavim’ u srijedu na šetalištu na Unki

Objavljeno prije

U srijedu, 21. kolovoza na splavu kod Veslačkog kluba Neretvanski gusar s početkom u 20,30 održat će se koncert Tu sam da te slavim.

Na Večeri slavljenja nastupaju Mladi župe sv. Ilije Metković i gosti. Vidimo se!

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije