Ostanimo u kontaktu

21. MARATON LAĐA - UPRAVNI ODBOR DONIO ODLUKE

Doživotna zabrana sudjelovanja za jednog veslača i novčane kazne za dvije ekipe zbog neprimjerenog ponašanja njihovih navijača

Objavljeno prije

Udruga lađara Neretve

Upravni odbor Udruge lađara Neretve dužan je, u cilju informiranja javnosti i transparentnosti, ali i u cilju eliminiranja različitih tumačenja odluka, obavijestiti o proteklim događajima nakon Maratonu lađa.

Dana 16.08.2018.god. zaprimljena je žalba od strane UL Gospa Karmelska iz Krvavca, koja je sadržavala niz navoda, koje su u proteklom periodu razmatrala tijela ULN koja su zadužena za razmatranje kaznenih odredbi, sukladno Pravilniku Maratona lađa i Statutu ULN.

Žalbeno vijeće Maratona lađa zaključilo je da je došlo do niza prekršaja Pravilnika Maratona lađa, i preporučilo kažnjavanje aktera.

Stegovno-nadzorni odbor donio je sljedeće odluke:

  1. doživotna zabrana sudjelovanja na svim manifestacijama u organizaciji ULN veslača ekipe Gusar Komin, gosp. Hrvoja Medaka zbog fizičkog nasrtaja na člana ekipe UL Gospa Karmelska Krvavac,
  2. novčana kazna u iznosu od 10,000kn UL Gusari Komin zbog neprimjerenog ponašanja njihovih navijača (kršenje rute, ignoriranje uputa Policije i sudaca, verbalni i fizički nasrtaji na suce, sudari sa drugim plovilima, onemogućavanje neometane provedbe samog Maratona lađa, suđenja, i zanemarivanje sigurnosti u plovidbi), što je ustanovljeno Sudačkim zapisnikom Maratona lađa 2018.god.
  3. novčana kazna u iznosu od 2,000kn UL Stablina zbog neprimjerenog ponašanja njihovih navijača (kršenje rute, ignoriranje uputa Policije i sudaca, onemogućavanje neometane provedbe samog Maratona lađa, suđenja, i zanemarivanje sigurnosti u plovidbi), što je ustanovljeno Sudačkim zapisnikom Maratona lađa 2018.god.

UPRAVNI ODBOR
UDRUGA LAĐARA NERETVE

ZAGREBAČKI VELESAJAM

Tvrtka Poljopromet sudjelovala na ‘CroAGRO’ međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Objavljeno prije

Na Zagrebačkom velesajmu početkom prosinca održao se CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije na kojem se predstavila tvrtka Poljopromet.

Pod geslom Poljoprivreda se vraća u Zagreb! u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladali su moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji su poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponudili sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Možemo reći da je ovo povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Na manifestaciji je sudjelovala i tvrtka Poljopromet d.o.o, iz doline Neretve, jedna od vodećih firmi u Dalmaciji u nabavi mehanizacije, zaštitnih sredstava i repromaterijala za poljoprivredu. Tvrtka se predstavila prvenstveno sa brendovima koje zastupa za cijelo tržište Republike Hrvatske. Neki od tih brendova u području mehanizacije su traktori Ferrari, atomizeri i prskalice IDEAL te freze i malčeri Sicma. Također su bila izložena mineralna gnojiva Yara te organsko i organo-mineralna gnojiva proizvođača Scam.

Sajam se održao u razdoblju mirovanja poljoprivrednih aktivnosti, u zatvorenim paviljonima Zagrebačkog velesajma i po međunarodnim standardima, što je u konačnici rezultiralo velikim brojem posjetitelja i medija koji su bili zadovoljni ponudama izlagača, a i tvrtke koje su pronašle priliku da sklapanje novih poslovnih aranžmana.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije