Ostanimo u kontaktu

ZLATNI PIR BOŽENKE-VATROSLAVE I MATE BREČIĆ

Doživjeti Zlatni pir nije mala stvar, to poželi svaki bračni par! Čestitamo!

Objavljeno prije

Ni korona nije spriječila Boženku-Vatroslavu i Matu Brečić u proslavi Zlatnog pira. Kao kruna 50 godina ljubavi su njihova djeca Paula i Josip-Jozo Brečić, koji će danas uz sve mjere predostrožnosti od pandemije koronavirusa zajedno s roditeljima i djecom uveličati ovaj dan.

Čestitki Facebook grupe ❤ KAMEN LJUBAVI ❤ KRNJESAVAC ❤ se i mi pridružujemo te prenosimo pjesmicu koju su napisali povodom današnjeg dana, Zlatnog pira Brečića.

Doživjeti ZLATNI PIR nije mala stvar,
to poželjeti mora svaki bračni par!
Za svako se zlato žrtvovati treba, a za ovo
treba ljubavi’ do neba!
Prvo vjenčanje po novom obredu’
26.04.1970.god. u crkvi sv. Ilije sklopili
su naši dragi …

MATE i BOŽENKA – VATROSLAVA BREČIĆ 

Ovaj svečani dan’ ..
DAN VAŠIH 50 GODINA LJUBAVI proslavite uz
Božiji blagoslov u krugu svojih najmilijih .. i uz
najiskrenije čestitke od sviju nas’ !! 💓
Volimo vas’!! 😘😘

VAŠ KRNJESAVAC 💖

Paula Dragobratović 💓 Josip – Jozo Brečić

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U županiji zabilježena 62 nova slučaja zaraze koronavirusom, jedan u Metkoviću

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskojžupaniji u posljednja 24 sata zabilježena su 62 nova slučajeva zaraze koronavirusom (14 utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o 22 osobe iz Dubrovnika, 17 iz Konavala, osam iz Župe dubrovačke,  pet iz Orebića, tri iz Ploča, dvije iz Stona, po jednoj iz Dubrovačkog primorja, Metkovića i Opuzena te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaraženo 29 muških i 33 ženske osobe, a 42 osobe imaju utvrđenu epidemiološku vezu.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji trenutno je 587 aktivnih slučajeva od čega na području od Stona do Konavala njih 527 (Dubrovnik 229, Konavle 209, Župa dubrovačka 72, Ston pet, Dubrovačko Primorje 12).

Izliječene su 33 osobe: 16 iz Dubrovnika, sedam iz Konavala, tri iz Metkovića, po dvije iz Ploča i Župe dubrovačke, po jedna iz Lumbarde i Orebića te jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 319 uzoraka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 44 541 uzorak.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 43 osobe pozitivne na koronavirus. Pet pacijenata zahtijevaju intenzivnu skrb, od kojih su četiri na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji su 1523 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je šest kršenja mjere samoizolacije (svih šest kršenja mjere utvrđena na granici). Od početka pandemije zabilježeno je 394 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije