Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA

Predivna večer u organizaciji zaklada ‘Neretvansko srce’ i ‘Iva Petrušić’

Objavljeno prije

Donatorska večer u organizaciji Zaklada Neretvansko srce i Iva Petrušić

Sinoć je u punoj dvorani Hotela Dalmacija održana Donatorska večer koju su organizirale humanitarne zaklada Neretvansko srce i Iva Petrušić.

Možemo reći da je donatorska večer u potpunosti opravdala svoje održavanje zahvaljujući ponajprije odazovu Metkovaca i njihovih gostiju, koji su još jednom pokazali kako su uvijek spremni pomoći onima kojim je to najviše potrebno. U ugodnoj atmosferi mogli smo poslušati odlične izvedbe violončelistice Ane Rucner, sjajan glas Marka Škugora te Flashback banda koji je bio zadužen za zabavu do kasno u noć.

Cjelovečernji program započeo je uvodnim riječima organizatora, nakon kojih su prisutne pozdravili i Zakladama se zahvalili na njihovom humanitarnom radu i organizaciji donatorske večeri gradonačelnica Katarina Ujdur, te gospodin Mišo Glavinić u ime gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

– Ugodno smo iznenađeni odazivom, budući da je bilo oko 230 prodanih ulaznica, zahvaljujemo se svim donatorima, ali ponajprije Zakladi Neretvansko srce, čija je ovo bila inicijativa koju smo mi prihvatili, te posebno upraviteljici Zaklade, Danijeli Raič koja je odradila lavovski dio posla u samoj organizaciji ove večere, – rekao nam je Krešimir Jurić, upravitelj Zaklade Iva Petrušić.

Čestitke Zakladama na odlično organiziranoj večeri, i nadamo se da će im prikupljena sredstva biti dovoljna za nastavak humanitarnog djelovanja a to je pomoć najugroženijim sugrađanima.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije