Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Domu isplaćena prva sredstva Europskih socijalnih fondova za specijalističko usavršavanje kliničkog radiologa

Objavljeno prije

U Domu zdravlja Metković provodi se projekt Specijalističkog usavršavanja doktora medicine na području kliničke radiologije te su od Europskih socijalnih fondova dobivena sredstva za prvo tromjesečje projekta u iznosu od 45.000 kuna.

Projekt se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014. – 2020. te se njime financira specijalističko usavršavanje jednog doktora na području kliničke radiologije u trajanju od 5 godina koji će nakon što specijalizacija završi na radnom mjestu zamjeniti doktora koji će tada otići u mirovinu.

Specijaliziranje je ukupno vrijedno 1.192.444,00 kuna. Projekt se u potpunosti financira putem Europskih socijalnih fondova i riječ je o bespovratnim sredstvima. Dom zdravlja Metković ugovor je s Ministarstvom zdravstva i Hrvatskim zavodom za zapošljavane potpisao u veljači, a u cijeloj državi projektom se u  17 domova zdravlja i zavoda za hitnu medicinu financiraju 82 specijalizanta na primarnoj razini zdravstvene zaštite u iznosu od 74 milijuna kuna.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Tekst: Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije