Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

VRAĆA SE MASOVNO CIJEPLJENJE U METKOVIĆ

Dom zdravlja za utorak najavljuje novo masovno cijepljenje u sportskoj dvorani

Objavljeno prije

Zbog jako velikog interesa za cijepljenje najavljujemo veliki masovni punkt cijepljenja u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Metkoviću u utorak 9.studenoga 2021 od 13:00-18:00, najavili su iz Doma zdravlja Metković.

Na raspolaganju će biti cjepiva Pfizer Biontech, Moderna i Janssen. Astra Zeneca cjepivo nažalost nije dostupno u našoj županiji trenutno.

Također, iz Doma zdravlja Metković napominju da se mogu cijepiti svi Hrvatski državljani sa valjanim hrvatskim zdravstvenim osiguranjem. Apeliramo da na cijepljenje dođu sve osobe koje nisu primile još prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa, a naravno i docijepe i booster doze.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije