Ostanimo u kontaktu

SKAČU BROJEVI NOVOZARAŽENIH

Dom zdravlja Metković uvodi redovno tjedno cijepljenje četvrtkom

Objavljeno prije

U cilju povećanja procijepljenosti na našem području odlučili smo uvesti redovno tjedno cijepljenje u Domu zdravlja Metković i to na lokaciji Covid ordinacije (točnije kontejner) i to svaki četvrtak u periodu od 11.00 do 13.00 sati.

Na raspolaganju će biti sva cjepiva, te mogu doći osobe na prvu dozu te docijepljivanje..

Na licu mjesta će se vršiti upis u centralnu bazu, te će biti moguće i izdavanje Covid putovnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Slijedom toga stopirat ćemo masovna cijepljenja na punktu u sportskoj dvorani u Metkoviću.

Sve vas skupa molimo i pozivamo da se cijepite jer tako mislite na sebe i druge, – pozivaju iz Doma zdravlja Metković.

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije