Ostanimo u kontaktu

ZDRAVSTVO

Dom zdravlja Metković nudi rješenje stambenog pitanja liječnicima koji bi došli živjeti i raditi u Metković

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković raspisao je natječaj za liječnika obiteljske medicine i pritom nudi rješenje stambenog pitanja. Razlog tomu je kako doznajemo jer je dr. Antunović prije mjesec dana otvorila porodiljni, dok je dr. Barbir iz zdravstvenih razloga dala otkaz.

Kako nam je u razgovoru rekao ravnatelj Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac, novom liječniku koji bi došao živjeti i raditi u Metković nudi se rješenje stambenog pitanja.

– Novom liječniku za privremeni rad uz plaću nudimo plaćanje smještaja i putnih troškova, a onima koji bi se željeli zaposlili na neodređeno Dom zdravlja bi pokrivao ratu kredita, što dugoročno znači rješenje vlastitog stambenog pitanja, – pojasnio je Štimac te dodao kako se nadaju da će na ove afirmativne ponude netko doći jer inače dolazi u pitanje primarna zdravstvena zaštita za četiri tisuće pacijenata.

 

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Ukupno je hospitalizirano 5 osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4524 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 153 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 39 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije