Ostanimo u kontaktu

ZDRAVSTVO

Dom zdravlja Metković nudi rješenje stambenog pitanja liječnicima koji bi došli živjeti i raditi u Metković

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković raspisao je natječaj za liječnika obiteljske medicine i pritom nudi rješenje stambenog pitanja. Razlog tomu je kako doznajemo jer je dr. Antunović prije mjesec dana otvorila porodiljni, dok je dr. Barbir iz zdravstvenih razloga dala otkaz.

Kako nam je u razgovoru rekao ravnatelj Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac, novom liječniku koji bi došao živjeti i raditi u Metković nudi se rješenje stambenog pitanja.

– Novom liječniku za privremeni rad uz plaću nudimo plaćanje smještaja i putnih troškova, a onima koji bi se željeli zaposlili na neodređeno Dom zdravlja bi pokrivao ratu kredita, što dugoročno znači rješenje vlastitog stambenog pitanja, – pojasnio je Štimac te dodao kako se nadaju da će na ove afirmativne ponude netko doći jer inače dolazi u pitanje primarna zdravstvena zaštita za četiri tisuće pacijenata.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije