Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

I u dolini Neretve znatan pad slučajeva zaraženih od COVID-19 virusa

Objavljeno prije

Da su epidemiološke mjere pokazale svoje pravu djelotvornost pokazuju nam i statistički pokazatelji u posljednjim tjednima.

– Znatno je manje pozitivnih  slučajeva, ali je i znatno i manje testiranja. Nadajmo se da to nije zbog nadolazećih blagdana, ali kako bilo želimo vam svima zahvaliti na pridržavanju epidemioloških mjera te zamoliti da u nadolazećim blagdanima zadržite distancu, te sačuvate sebe i najdraže, – ističu djelatnici Covid ordinacije Doma zdravlja Metković.

Covid ordinacija Doma zdravlja Metković će u nadolazećim praznicima raditi i subote, tako da testiranja nećemo raditi samo u petak na Božić i na sam dan Nove godine.

Za sve informacije i dalje stojimo na raspolaganju putem mail adrese covid19@dom-zdravlja-metkovic.hr ili kontakt tel. 020/800-071.

Budite nam na sigurnom, provedite blagdane u miru i blagostanja, – ističu iz Doma zdravlja Metković te žele svima sretne i zdrave predstojeće blagdane.

Covid19 statistika

POPUŠTAJU COVID MJERE U SUSJEDSTVU

Ukinut policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj (BiH)

Objavljeno prije

Ukinut je policijski sat na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

– Stožer civilne zaštite ŽZH odlučio je ukinuti zabranu kretanja od 23:00 do 5:00 sati. Ostale mjere Zavod za javno zdravstvo će redefinirati. Prije svega tu mislim na ograničen broj ljudi na okupljanjima kao i mjere vezane za održavanje nastave u srednjim školama, – izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH Andrea Jurić.

Odluka je stupila na snagu već danas te građani ŽZH se mogu slobodno kretati već od ponedjeljka navečer.

Epidemiološka situacija u toj bh županiji značajno se popravila u posljednje vrijeme. Broj novih slučajeva koronavirusa je u padu, a oporavlja se sve više ljudi.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, trenutačno je na području ove županije 97 aktivnih slučajeva Covida-19, a u posljednja 24 sata registrirano je pet novozaraženih osoba dok ih se 14 oporavilo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije