Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GRAD METKOVIĆ ULAŽE U ZDRAVSTVO

Dom zdravlja Metković dobio transportni inkubator, pulsni oksometar i transkutalni bilirubinometar

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Lijepe vijesti stižu iz Doma zdravlja Metković. Nakon što je odlukom gradonačelnika Dalibora Milana Grad Metković izdvojio 500 tisuća kuna za zdravstvo u grada Metkoviću, u naš Dom zdravlja je stigao jako važni uređaj, riječ je o transportnom inkubatoru za metkovsko rodilište. Uz njega je kupljen i pulsni oksimetar i transkutalni bilirubinometar što će značajno poboljšati zdravstvenu zaštitu u Domu zdravlja, a samim time i rad rodilišta, hitne službe i pedijatara za situacije transporta nedonoščadi do najbliže ustanove.

Ravnatelj Doma zdravlja Metković, gosp. Mihovil Štimac tom prilikom nam je rekao:

– Vrijednost ovoga uređaja zajedno s dva pripadajuća uređaja je preko 200 tisuća kuna. Sredstva su osigurana donacijama Grada Metkovića, znači skoro dvije trećine ukupnih sredstava koje je Grad Metković izdvojio za Dom zdravlja Metković je utrošeno na ovo što smo danas zaprimili, i ja im ovom prilikom zahvaljujem i nadam se da ćemo nastaviti suradnju na korist svih naših stanovnika i budućih pacijenata. Naravno treba se zahvaliti i Građanskoj inicijativi, koja je sve to pokrenulu i nadasve obitelji Bebić, kojoj ovo neće vratiti njihovo dijete ali će pomoći da se neka druga djeca u budućnosti lakše zbrinu i spase, – rekao je Štimac.

Gradonačelnik Dalibor Milan nakon usvojenog izdatka za zdravstvo 500.000 kuna:

ODRŽAVANJE POLJSKIH PUTEVA

Gradonačelnik Milan: ‘Krenuli smo s uređenjem poljskih puteva za naše poljoprivrednike’

Objavljeno prije

I ove, kao i u protekle tri godine krenuli smo s uređenjem poljskih puteva, objavio je gradonačelnik Dalibor Milan te istaknuo:

– Tijekom ovog mjeseca uredit ćemo sve poljske puteve u nadležnosti Grada Metkovića, dok Hrvatske vode također sređuju poljske puteve u svojoj nadležnosti. Jedan dio poljskih puteva ćemo ove godine i asfaltirati, a s čime ćemo nastaviti i sljedećih godina.

Sljedećih dana bit će još dobrih vijesti za metkovske poljoprivrednike, – najavio je Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije