Ostanimo u kontaktu

AKCIJA ŽUPANIJE

Dom zdravlja Metković dobio novo sanitetsko vozilo

Objavljeno prije

sanitetsko_vozilo

Županija je provela objedinjenu javnu nabavu za ova četiri vozila. Sanitetska vozila namijenjena su za potrebe Doma zdravlja Dubrovnik, Doma zdravlja Korčula i Doma zdravlja Metković dok je vozilo hitne medicinske pomoći namijenjeno za potrebe Zavoda za hitnu medicinu DNŽ.

Ova akcija dio je naše brige o hitnoj službi i o domovima zdravlja u našoj županiji. Vlada je izdvojila sredstva za sanaciju bolnice, a preostale zdravstvene ustanove ostale su na brigu Županije. Mi doista o tome na najbolji način vodimo brigu. I kupnjom automobila za hitnu službu te tri za sanitetski prijevoz način je na koji obnavljamo vozni park i na taj način održavamo službu za korist naših građana – kazao je župan i dodao kako je Zavod za hitnu pomoć DNŽ Županija ustrojila prošle godine i da se „time značajno poboljšala  briga o tom vidu medicinske pomoći građanima, a postoje odjeli Zavoda u Dubrovniku, Metkoviću, Pločama i na Korčuli“.

primopredaja-vozila

Ravnatelj Zavoda Luka Lulić najavio je kako u okviru obnove voznog parka Županija odradila i natječaj za nabavu sanitetskog vozila za Pelješac.

Vozila su naša osnovna sredstva za rad i sljedeće godine ćemo nastaviti istim tempom. Potpuno opremljeno vozilo za područje Pelješca, Županija će financirat s 500 tisuća kuna vlastitih sredstava. Na taj način mi ćemo nastojati obnavljati naš vozni park te na taj način nastojati održati standard neophodan u hitnoj medicini – zaključio je Lulić.

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije