Ostanimo u kontaktu

SAMOZABAVA:HR

Dolina Neretve dobila prvi WebShop

Objavljeno prije

Dolina Neretve je dobila svoj prvi WebShop SamoZabava.hr sa dosta pristupačnim cijenama i besplatnom dostavom do kućnih vrata.

Artikli se svakodnevno dopunjavaju i u najavi je široka lapeza proizvoda, od kućnih potrepština, pića, sokova, u ovo doba i sredstava za dezinfekciju, a u najavi je i bogata gastro ponuda.

Da bi ostvarili besplatnu dostavu potrebno je košaricu napuniti robom u iznosu većem od 300,00 kuna.

Narudžbe ostvarene do 13 sati dostavljaju se istog dana.

Kako smo u vremenu pandemije koronavirusa iz WebShopa naglašavaju kako se prije dostave svaki artikl posebno dezinficira.

Kako doznajemo u najavi su i nagradni kuponi na dnevnoj bazi, zato pratite Instagram profil samozabava_hr i na vrijeme pokupite svoju nagradu.

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Važna obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika

Objavljeno prije

Župa sv. Ilije Metković objavila je obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. Vijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani roditelji!

Drago nam je da je vaše dijete upisano među ovogodišnje kandidate za Prvu ispovijed i Prvu svetu pričest. Na taj način svjedočite o važnosti duhovnog rasta i izgradnje svoga djeteta u povezanosti s Isusom Kristom u njegovoj Crkvi.

Zbog izvanrednog stanja uzrokovanog opasnošću zaraze koronavirusom, u većini župa slavlje Prve svete pričesti nije se moglo održati u redovito vrijeme. Budući da su ublažene mjere donesene protiv širenja zaraze koronavirusom te je ponovno omogućeno javno slavljenje misa s narodom u crkvama, pokazala se prilika da ponovno razmotrimo mogućnost slavlja Prve svete pričesti u našoj župi.

Ovime vas molimo da svojim potpisom potvrdite želju i dadnete svoj pristanak da vaše dijete, u sadašnjim okolnostima, pristupi Prvoj ispovijedi i Prvoj svetoj pričesti. Također svojim potpisom jamčite da ćete se pridržavati propisanih mjera za ta slavlja.

Molimo Vas da ovaj dopis što prije vratite župniku. Ovisno o vašoj odluci, izvijestit ćemo Vas o daljnjem postupku priprave i održavanja slavlja.

Obrazac suglasnosti za roditelje

U utorak, 26. svibnja, nakon večernje sv. mise i pobožnosti sv. Anti bit se sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika u crkvi sv. Ilije!

Fra Ante Bilokapić, župnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije