Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POS STANOVI

Dodijeljeni ključevi preostalih stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje

Objavljeno prije

Danas su predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i APN-a u 12 sati ispred zgrade POS-a na adresi Ante Starčevića 28  dodijelili ključeve za najam preostalih stanova iz Programa društveno poticajne stanogradnje.

Dodjeli ključeva 17 preostalih stanova nazočili su gradonačelnik Dalibor Milan, zamjenik Damir Raič te zamjenica župana Žaklina Marević.

Poslušajte izjave gradonačelnika Dalibora Milana i direktora APN-a Stanka Čukelja te pogledajte fotogaleriju:

Podjeljeni su ključevi i zadnjih stanova iz programa POS-a, izjava gradonačelnika Dalibora Milana

Gepostet von Metkovic NEWS am Donnerstag, 28. März 2019

Podjeljeni su ključevi zadnjih stanova iz programa POS-a, tom prilijom direktor APN-a gosp. Slavko Čukelj je napomenuo…

Gepostet von Metkovic NEWS am Donnerstag, 28. März 2019

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije