Ostanimo u kontaktu

AKCIJA TZ METKOVIĆ „PERUNIKA“

Dodijeljena priznanja i nagrade za najljepši vrt, balkon i okućnicu

Objavljeno prije

Perunika

Foto: metkovic.hr

Dodjelom priznanja i nagrada, u petak u galeriji GKS-a u Metkoviću, završena je akcija Turističke zajednice Grada Metkovića nazvana Perunika. Povjerenstvo koje su činili Katarina Ujdur, Višnja Dallera, Magdalena Medar Ujdur, Zvonko Jerković i Marko Dominiković donijeli su slijedeće odluke:

  • nagradu za najljepši balkon pripao je Nikolini Kozini
  • nagradu za najljepšu okućnicu pripala je Petru Iliću
  • nagradu za najljepši vrt u kategoriji ustanova pripala je Parohiji sv. Đorđa

Svima koji su se prijavili, ili ih je netko prijavio na natječaj, a ove godine nisu uspjeli biti nagrađeni, imaju nagradu koju gledaju svaki dan, a to su prekrasni balkoni, vrtovi i okućnice, koje će oni zasigurno nastaviti i dalje pomno uređivati, jer se to ne čini zbog nagrade, nego zbog ljubavi i osjećaja za prirodu i ljepotu. Tko zna, možda im se  slijedeće godine sreća osmjehne, pa za vlastitu kreativnost budu i formalno nagrađeni.

Pohvalna akcija TZ Metković, koja ima cilj činiti grad ljepšim i sticati nova holtikulturna znanja i vještine te dizati svijest za uređenje okoliša.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije