Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

AKCIJA TZ METKOVIĆ „PERUNIKA“

Dodijeljena priznanja i nagrade za najljepši vrt, balkon i okućnicu

Objavljeno prije

Perunika

Foto: metkovic.hr

Dodjelom priznanja i nagrada, u petak u galeriji GKS-a u Metkoviću, završena je akcija Turističke zajednice Grada Metkovića nazvana Perunika. Povjerenstvo koje su činili Katarina Ujdur, Višnja Dallera, Magdalena Medar Ujdur, Zvonko Jerković i Marko Dominiković donijeli su slijedeće odluke:

  • nagradu za najljepši balkon pripao je Nikolini Kozini
  • nagradu za najljepšu okućnicu pripala je Petru Iliću
  • nagradu za najljepši vrt u kategoriji ustanova pripala je Parohiji sv. Đorđa

Svima koji su se prijavili, ili ih je netko prijavio na natječaj, a ove godine nisu uspjeli biti nagrađeni, imaju nagradu koju gledaju svaki dan, a to su prekrasni balkoni, vrtovi i okućnice, koje će oni zasigurno nastaviti i dalje pomno uređivati, jer se to ne čini zbog nagrade, nego zbog ljubavi i osjećaja za prirodu i ljepotu. Tko zna, možda im se  slijedeće godine sreća osmjehne, pa za vlastitu kreativnost budu i formalno nagrađeni.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pohvalna akcija TZ Metković, koja ima cilj činiti grad ljepšim i sticati nova holtikulturna znanja i vještine te dizati svijest za uređenje okoliša.

PUČKO CRKVENO PJEVANJE

Predstavljeno prvo multimedijalno izdanje u Neretvanskoj dolini o glagoljaškom pjevanju

Objavljeno prije

U crkvi Gospe od zdravlja na Vlaci u subotu je predstavljeno prvo multimedijalno izdanje u Neretvanskoj dolini o glagoljaškom pjevanju Slivno Ravno glagoljaško pučko crkveno pjevanje u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji.

Prisutnima se prvi obratio načelnik općine Slivno Smiljan Mustapić te riječ prepustio Žaklini Marević koja se prisutnima obratila u ime župana dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića. Nastupili su pučki crkveni pjevači župe Slivno Ravno, nakon kojih su o samom izdanju i kako je ono nastalo govorili urednik i koautora dr. sc. Dragan Nimac (HKU Pjevana baština) te mr. sc. Vatroslav Vugdelija, ravnatelj CZSS Metković.

Riječi zahvale uputio je i don Mario Mihanović, župnik župe Slivno Ravno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako može proći proslava a da načelnik Mustapić ne zahvali svojim pobjednicama na ženskom Maratonu lađa, ženskoj lađarskoj ekipi Donjanke iz općine Slivno. Tako je bilo i ovoga puta, darovao ih je velikom slikom s motivom neretvanske lađe, na što su i cure uzvratile poklonom, uramljenom fotografijom postave za načelnikov ured, nakon čega je upriličeno i zajedničko slikanje.

Sve smo prenosili uživo, pogledajte video-prilog.

Predstavljanje je održano u organizaciji Župe Slivno Ravno, Općine Slivno i HKU Pjevana baština.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije