Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Dobivena Lokacijska dozvola za projekt Vodoopskrbe naselja Borovci i Nova Sela

Objavljeno prije

vodoopskrba-karta-borovci-nova-sela

Općina Kula Norinska je 29. rujna 2017. godine dobila Lokacijsku dozvolu za projekt „Vodoopskrbe naselja Borovci i Nova Sela“.

Ovim projektom obuhvaćena je izgradnja vodoopskrbnih cjevovoda svih zaseoka na području naselja Borovci i Nova Sela, ukupne duljine 16.132 metra.

Daljnji korak je izrada Glavnog projekta, te ishodovanje građevinske dozvole koja je preduvjet za apliciranje na mjere Ruralnog razvoja, a čije se raspisivanje očekuje krajem godine.

Borovci i  Nova Sela su jedina naselja u općini koja nemaju riješenu vodoopskrbu, a realizacijom ovog projekta će se otvoriti i mogućnost bavljenja ruralnim turizmom.

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije