SVE U ZNAKU MARATONA LAĐA

Dobitnica Emmy-ja, Ashley Colburn snimala u Krvavcu

Za putopisni show 'WOW Croatia' Ashley Colburn je 2010. godine osvojila najprestižniju svjetsku nagradu 'Emmy Award'

Objavljeno 7. kolovoza 2014. u kategorijama: Metković, News, ShowBizz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U Krvavcu je tijekom jučerašnjeg dana boravila Ashley Colburn, producentica i redateljica putopisnog show-a WOW Croatia za koji je 2010. godine dobila jednu od najprestižnijih svjetskih nagrada Emmy Award. Ashley je 2012. godine dobila još jedan Emmy, a sada snima novi putopisni show u Hrvatskoj čiji će veći segment biti snimljen baš u dolini Neretve.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAshley se za pomoć obratila Udruzi lađara Neretve, a ona ih je uputila na Antu Šprlju koji je odabrao Krvavac za snimanje nekoliko kadrova u kojima Ashley pokušava lancati, veslati i saznati više o lađi, samom Maratonu i povijesti lađe.

U višesatnom snimanju je sudjelovalo i nekoliko članova ekipe Gospa karmelska Krvavac koji su se pokazali kao izvrsni domaćini te su Ashley na poklon uručili malu lađu koja će se koristiti kao pokazna lađa u odrđenim scenama emisije.

Zanimljivo je da se Ashley okušala i u modernom veslanju u lađi te je odmah uhvatila ritam i veslala gotovo pola sata!

Nakon toga se Ashley uputila u Rogotin gdje joj je u radionici Ante Glamuzine Lamze predstavljena tradicija izgradnje lađe. U popodnevnim satima Ashley je veslala sa ženskom ekipom Metkovke te će s njima nastupiti i na Ženskom maratonu lađa.

Prenosi: Kulanorinska.hr

Komentari