Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

RADIONICE, POKUSI I PUNO VIŠE

Dnevna doza fizike u Gimnaziji Metković

Objavljeno prije

Dnevna doza fizike

Mislite li da fizika može biti zabavna i magična? Posjetite „Dnevnu dozu fizike“ i uvjerit ćemo vas u to!

U petak 8. travnja 2016. od 16:00 do 21:30 u Gimnaziji Metković održat će se „Dnevna doza fizike“, događaj otvorenih vrata Gimnazije Metković za vanjske posjetitelje.
Dođite i posjetite nas – 30-ak je učenika sa svojim profesoricama osmislilo igrokaz, predavanja, pokuse i radionice za sve vas.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za male znanstvenike (5-10 godina) organizirane su radionice od 16:00 do 18:00  (strujni krugovi od plastelina, izrada vulkan, što je magnetično, a što ne…)

U 18:30 pozivamo sve ostale….igrokaz, predavanja (velika otkrića, Hawking, moderna fizika…), pokusi (kako vidimo; ustajanje uspravnih leđa; možeš li stajati na balonu, jajima ili vodi; je li zrak nešto ili ništa….),  radionice (pravljenje rakete od balona i egg drop natjecanje)… i puno više od toga…

U 21:00 predstavljamo Gimnaziju Metković učenicima osmih razreda s posebnim naglaskom na prirodoslovno-matematičku gimnaziju te fiziku.

Dozvolite da vam učenici Gimnazije Metković predstave svoju školu i pokažu zašto oni vole fiziku. Svi ste dobrodošli!

Gimnazija Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije