Ostanimo u kontaktu

JAČANJE I OBLIKOVANJE MIŠIĆA NOGU I TRBUHA

Djevojke ide ljeto, oblikujte svoje tijelo s U-Gym ‘Booty core’ programom!

Objavljeno prije

Kao što je i najavio U-Gym Body Club starta sa još bogatijom ponudom. Sve djevojke koje žele oblikovati svoje tijelo na zdrav i pravilan način, mogu se prijaviti na Booty Core (Booty core / Glutes Core).

Trening s naglaskom na kontrolu, jačanje i oblikovanje mišića nogu (posebno predjela kuka) i “core-a” odnosno trbuha.

Izvođenje vježbi vlastitom težinom i vanjskim opterećenjima.

Program će se održavati ponedjeljkom i petkom u 8,30 sati, a više informacija možete dobiti od instruktorice Mie Gašpar, na broj 097 7718 432.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Potvrđena prisutnost britanskog soja virusa u DNŽ

Objavljeno prije

U Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije stigli su rezultati za dio uzoraka testova na COVID-19, koji su poslani na sekvencioniranje kako bi se utvrdila eventualna prisutnost novih sojeva virusa.

Od pristiglih 14 uzoraka, za njih tri je utvrđeno da su britanski soj, a radi se o uzorcima dvije osobe s područja Konavala i jedne osobe iz Dubrovnika.

Budući da se britanski soj i do 50 posto brže širi od originalnog koronavirusa, to je vjerojatno ubrzalo širenje virusa na širem dubrovačkom području.

Pozivamo još jednom sve sugrađane na striktno pridržavanje epidemioloških mjera. Pridržavanje istih najbolja su zaštita od brzog širenja virusa, posebice kada govorimo o novom, britanskom soju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije