Ostanimo u kontaktu

JAČANJE I OBLIKOVANJE MIŠIĆA NOGU I TRBUHA

Djevojke ide ljeto, oblikujte svoje tijelo s U-Gym ‘Booty core’ programom!

Objavljeno prije

Kao što je i najavio U-Gym Body Club starta sa još bogatijom ponudom. Sve djevojke koje žele oblikovati svoje tijelo na zdrav i pravilan način, mogu se prijaviti na Booty Core (Booty core / Glutes Core).

Trening s naglaskom na kontrolu, jačanje i oblikovanje mišića nogu (posebno predjela kuka) i “core-a” odnosno trbuha.

Izvođenje vježbi vlastitom težinom i vanjskim opterećenjima.

Program će se održavati ponedjeljkom i petkom u 8,30 sati, a više informacija možete dobiti od instruktorice Mie Gašpar, na broj 097 7718 432.

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Važna obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika

Objavljeno prije

Župa sv. Ilije Metković objavila je obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. Vijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani roditelji!

Drago nam je da je vaše dijete upisano među ovogodišnje kandidate za Prvu ispovijed i Prvu svetu pričest. Na taj način svjedočite o važnosti duhovnog rasta i izgradnje svoga djeteta u povezanosti s Isusom Kristom u njegovoj Crkvi.

Zbog izvanrednog stanja uzrokovanog opasnošću zaraze koronavirusom, u većini župa slavlje Prve svete pričesti nije se moglo održati u redovito vrijeme. Budući da su ublažene mjere donesene protiv širenja zaraze koronavirusom te je ponovno omogućeno javno slavljenje misa s narodom u crkvama, pokazala se prilika da ponovno razmotrimo mogućnost slavlja Prve svete pričesti u našoj župi.

Ovime vas molimo da svojim potpisom potvrdite želju i dadnete svoj pristanak da vaše dijete, u sadašnjim okolnostima, pristupi Prvoj ispovijedi i Prvoj svetoj pričesti. Također svojim potpisom jamčite da ćete se pridržavati propisanih mjera za ta slavlja.

Molimo Vas da ovaj dopis što prije vratite župniku. Ovisno o vašoj odluci, izvijestit ćemo Vas o daljnjem postupku priprave i održavanja slavlja.

Obrazac suglasnosti za roditelje

U utorak, 26. svibnja, nakon večernje sv. mise i pobožnosti sv. Anti bit se sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika u crkvi sv. Ilije!

Fra Ante Bilokapić, župnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije