Ostanimo u kontaktu

JAČANJE I OBLIKOVANJE MIŠIĆA NOGU I TRBUHA

Djevojke ide ljeto, oblikujte svoje tijelo s U-Gym ‘Booty core’ programom!

Objavljeno prije

Kao što je i najavio U-Gym Body Club starta sa još bogatijom ponudom. Sve djevojke koje žele oblikovati svoje tijelo na zdrav i pravilan način, mogu se prijaviti na Booty Core (Booty core / Glutes Core).

Trening s naglaskom na kontrolu, jačanje i oblikovanje mišića nogu (posebno predjela kuka) i “core-a” odnosno trbuha.

Izvođenje vježbi vlastitom težinom i vanjskim opterećenjima.

Program će se održavati ponedjeljkom i petkom u 8,30 sati, a više informacija možete dobiti od instruktorice Mie Gašpar, na broj 097 7718 432.

MEĐUNARODNI KULINARSKI FESTIVAL

Učenici Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen prvi put sudjelovali na ”Biseru mora”

Objavljeno prije

Učenici Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen po prvi put su sudjelovali u međunarodnom kulinarskom festivalu „Biser mora”.

Međunarodni kulinarski festival „Biser mora“ jedan je od najambicioznijih projekata ŠKMER-a, a osmišljen je kao natjecanje turističko ugostiteljskih škola (srednjih i viših) i profesionalnih kuhara. Osim natjecanja kuhara manifestacija uključuje okrugle stolove, enološke radionice, cooking show-e, gastro izložbe, degustacije, prezentacija strane i domaće kuhinje (tematske večeri), organizaciju gastro tura i zabavni program.

Iznimno ove godine, natjecanje se odvijalo u Splitu, u hotelu Cornaro, uz poštivanje strogih epidemiloških  mjera od 1. 12. do 5. 12. 2020. Natjecanje ”Biser mora” odvijalo se 2.prosinca.

Predstavnici Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen, učenici 3.a, zanimanja agroturistički tehničar Marta Curić i Josip Dropulić natjecali  su u timskom natjecanju  gdje su trebali samostalno  pripremiti tri slijeda jela i pritom osvojili sjajno  drugo mjesto i srebrnu medalju. Uz mentora Miju Ćelića u pratnji učenika bila je i nastavnica Simona Pavlović.

Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe tradicije za učenike i njihove mentore.

Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije