Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

HVALEVRIJEDNA AKCIJA POVODOM DANA POLICIJE

Djelatnici policijskih postaja doline Neretve darovali ‘Leptiriće’

Objavljeno prije

Leptirići, policija, donacija

Povodom obilježavanja Dana policije, policijski djelatnici doline Neretve održali su humanitarnu akciju u kojoj su za potrebe Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Dva skalina iz Dubrovnika i Udruge Leptirići iz Metkovića prikupili ukupno 11 tisuća kuna.

Novac je prikupljen dobrovoljnim novčanim prilozoma policijski službenika. Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići tako je uplaćeno 5 500 kuna, a na simboličoj predaji čeka u ptrostorijama udruge, ček je primio predsjednik udruge Mario Jurković koji su mu uručili zamjenik načelnika Policijske uprave Miro Bajo, načelnik Policijske postaje Metković Zlatko Bubalo, načelnik Postaje granične policije Metković Jurica Volarević i načelnik Policijske postaje Ploče Sretan Marević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovom hvalevrijednom akcijom neretvanski policajci su pridonijeli radu i boljim uvjetima za zaposlenike i štićenike udruga.

Tekst/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije