Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

NA ŽELJEZNIČKOJ STANICI PRONAĐENA VJETRUŠA

Djelatnici ornitološkog društva ‘Brkata sjenica’ pobrinuli se za ozlijeđenu grabljivicu

Objavljeno prije

Djelatnici ornitološkog društva ‘Brkata sjenica’ su u nedjelju dobili obavijest od našeg sugrađanina gospodina Josipa Menala da na željezničkoj stanici ima grabljivicu koja ne može letjeti.

– Otišli smo uzeli pticu, ustanovili smo da se radi o mužjaku Vjetruše – Falco tinnunculus kojoj je ozlijeđeno krilo. Pregledom smo ustanovili da je ptica uhranjena što znači da nije davno stradala(vjerojatno udarila u nešto) nahranio sam je i smjestio. Nazvao sam prijatelja Emilija u Sokolarski centar Šibenik i dogovorio da prebacim pticu do njih budući joj ja ne mogu pomoći, te ću sutra pticu odvesti do njih, – rekao je čelnik tog Društva Bariša Ilić te zahvalio Josipu na trudu za ozlijeđenu pticu.

Ilić je također iskoristio priliku napomenuti da svi naši sugrađani mogu stupiti sa njima u kontakt u slučaju pronalaska ozlijeđene ptice, a oni će se dalje pobrinuti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije