Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IN MEMORIAM

Djelatnici Ljekarne Draženović na dirljiv način prisjetili se svoje pok. Zdenke

Objavljeno prije

Djelatnici Ljekarne Draženović na dirljiv način su se prisjetili svoje pok. Zdenke Draženović, mag.pharm. Priopćenje njenih vjernih djelatnika prenosimo u cijelosti:

Prošlo je godinu dana otkad naša Zdenka nije s nama, ali i dalje živi u našim sjećanjima. 

Sjećamo se radnih jutara kad nas je prva znala dočekati. Sjećamo se njenog pogleda, osmijeha, glasa koji još uvijek odjekuje kroz ljekarnu: “cure moje!!”.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sjećamo se planiranja radnoga dana, kad je slušala i uvažavala naša mišljenja.

Sjećamo se dobrih djela koja je činila, samozatajna i topla srca, uvijek po onoj “neka ti ne zna ljevica što ti čini desnica, da tvoja milostinja bude u tajnosti”!

Ponosni smo!

Ponosni na sve ono što je ona bila, činila, postizala i nas učila, uvijek sve različitosti uklapala, na dobro sviju! 

Zahvalni smo.

Zahvalni i njoj što je postojala, što nas je poticala, poštivala i okupljala.

Zahvalni smo dragom Bogu što nam je isprepleo životne puteve. Zahvalni smo što se možemo sjećati i ponositi njome! 

Draga naša Zdenka, počivaj u miru. 

Djelatnici Ljekarne Draženović

 

 

GRADSKI PARK

Započeli Dani Neretvanske kneževine

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića u Gradskome parku u četvrtak je započela manifestacija Dani Neretvanske kneževine, koja traje do subote, 13. kolovoza.

U današnjem dijelu programa na rasporedu je bila srednjovjekovna predstava, kuhala se srednjovjekovna hrana, a najmlađi su se okušali u streličarstvu. Osim druženja s vitezovima, publika je s njima odmjerila snage i u vuči konopa, a za kraj je održana i bitka vitezova. U programu su sudjelovali Vitezovi hercega Stjepana Kosače (Stolac, BiH) te Gradska straža Šibenik.

Manifestacija se nastavlja i sutra. Metkovsko amatersko kazalište će na Neretvi i prostoru Velike rive izvesti uprizorenje „O Metkoviću prvi put“ – Dekonstrukcija: Prema tužbi carinika Stanka Sladinovića, zabilježeno u knjizi tužbi izvani dana 30. siječnja 1422., Državni  arhiv u Dubrovniku. Scenarij i režiju potpisuje Radovan Marčić, a sudjeluju još članovi KUD-a Metković te UL Veterani IV. gardijske brigade DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U sklopu manifestacije, a povodom 600. obljetnice od prvoga pisanoga spomena grada Metkovića, U Gradskome parku postavljena je i izložba ‘CORONA (lat. corona: vijenac, kruna) u povijesti Metkovića”. Kroz ovu izložbu postavljenu u Gradskom parku možete saznati nešto o prošlosti Metkovića, fotografirati se kao jedan od vladara i ponijeti fotosuvenir.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije