Ostanimo u kontaktu

ZAPOSLI SE U HRVATSKOJ

Djelatnici HZZ-a informirali građane o mjerama aktive politike zapošljavanja

Objavljeno prije

2905_HZZ, Zaposli se u Hrvatskoj (1)

Danas su, 29. svibnja, na Trgu kralja Tomislava djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Metkoviću, u sklopu akcije Zaposli se u Hrvatskoj, putem info -pulta informirali građane o aktivnostima zavoda i mjerama aktivne politike zapošljavanja koju provode Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i HZZ.

Naglasak akcije Zaposli se u Hrvatskoj je na aktivaciji domaće radne snage te na informiranju nezaposlenih građana, poslodavca i drugih građana o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i o projektima financiranih iz Europskog socijalnog fonda.

Akcija se provodi u cijeloj Hrvatskoj, a u Metkoviću su joj podršku dali i zamjenica župana Žaklina Marević te zamjenik gradonačelnika Damir Raič.

Više informacija o akciji možete saznati putem ove poveznice.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije