Ostanimo u kontaktu

ODGOJNE SKUPINE ZA PEDAGOŠKU 2020./21. GODINU

Dječji vrtić Metković od utorka otvara svoja vrata i počinje s novom pedagoškom godinom

Objavljeno prije

Dječji vrtić Metković od utorka, 1.rujna počinje s novom pedagoškom godinom i otvara vrata svih objekata za svoje polaznike.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju NEĆE se održati najavljeni roditeljski sastanak.

Svjesni važnosti prvog kontakta s odgojiteljima, upoznavanja i razmjene osnovnih informacija, iz DV naglašavaju da ovaj put odgojitelji će se roditeljima obratiti preko društvenih aplikacija (Viber ili WhatsApp), a svi djelatnici vrtića će se potrudit da period prilagodbe u vrtiću prođe što ugodnije za vaše dijete.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također iz DV Metković mole sve roditelje da pratite i čitate njihove obavijesti o epidemiološkim mjerama, kućnom redu i prilagodbi djece koje će objavljivati na svojim mrežnim stranicama.

DONOSIMO ODGOJNE SKUPINE ZA PEDAGOŠKU 2020./21. GODINU

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

58 novih slučaja zaraze koronavirusom, devet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 58 novih slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 28 osoba muškog spola i 30 osoba ženskog spola: 32 iz Dubrovnika, deset iz Ploča, devet iz Metkovića, tri iz Župe dubrovačke, dvije iz Stona te jednoj iz Konavala i Korčule.

Preminula je jedna muška osoba iz Dubrovnika (rođ. 1952.g.).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izliječeno je 38 osoba: 18 iz Ploča, 13 iz Dubrovnika, četiri iz Župe dubrovačke, jedna iz Lumbarde, Metkovića i Orebića.

U posljednja 24 sata obrađeno je 636 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 146 597 uzoraka.
U OB Dubrovnik hospitalizirane su 23 osobe pozitivne na koronavirus, a pet pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 770 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije