Ostanimo u kontaktu

ODGOJNE SKUPINE ZA PEDAGOŠKU 2020./21. GODINU

Dječji vrtić Metković od utorka otvara svoja vrata i počinje s novom pedagoškom godinom

Objavljeno prije

Dječji vrtić Metković od utorka, 1.rujna počinje s novom pedagoškom godinom i otvara vrata svih objekata za svoje polaznike.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju NEĆE se održati najavljeni roditeljski sastanak.

Svjesni važnosti prvog kontakta s odgojiteljima, upoznavanja i razmjene osnovnih informacija, iz DV naglašavaju da ovaj put odgojitelji će se roditeljima obratiti preko društvenih aplikacija (Viber ili WhatsApp), a svi djelatnici vrtića će se potrudit da period prilagodbe u vrtiću prođe što ugodnije za vaše dijete.

Također iz DV Metković mole sve roditelje da pratite i čitate njihove obavijesti o epidemiološkim mjerama, kućnom redu i prilagodbi djece koje će objavljivati na svojim mrežnim stranicama.

DONOSIMO ODGOJNE SKUPINE ZA PEDAGOŠKU 2020./21. GODINU

NAJBOLJI PROVOD U DOLINI NERETVE

Grey&Padrino Club nastavlja s vrhunskim subotnjim provodima, večeras im stiže Marko Omazić

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club nastavlja sa vrhunskim subotnjim provodima, a večeras im u goste stiže Marko Omazić, mlada pjevačka nada koju je šira publika imala priliku upoznati kroz RTL-ov show ”Zvijezde – ljetni hit”.

Program počinje od 20,30 sati, a uz nastup Marka tu je i DJ Druja te promo cijene pića što će i ovu subotu učiniti najboljim mjestom za provod u dolini Neretve.

Svakako pogodnost za izdvojiti su i boca Johnnya 0,7l + 4 soka za samo 250 kuna, ili recimo boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka za 300 kuna.

A kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba, uz tagiranje 3 svoje prijateljice ili prijatelja s kojim dolazite, nagrađuje se ‘turom’ pića za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije