Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA NA TRGU KRALJA TOMISLAVA

Dječji vrtić Metković obilježio Dane kruha

Objavljeno prije

dani kruha vrtić

Listopad u znaku proteklih Dana kruha i zahvalnosti pomalo se bliži kraju ali dobra volja i srce za potrebite još uvijek su živi. Tako su i ovom humanitarnom akcijom Dječjeg vrtića Metković prikupljani prihodi za donacije Manueli, Dori i Mariji.

Blagoslov kruha i plodova zemlje započeo je u vrtiću nakon čega su se spremni uputili prema Trgu kralja Tomislava. Sretni i nasmiješeni mališani veselo su poredani kao kuhari ili u nošnjama ruku za ruku pratili odgajatelje do svojih pozicija.

U utorak ujutro već prije 11 sati postavljali su se štandovi puni domaćih kolača, mandarina, džemova i peciva. Dobar odaziv građana rezultirao je brzim pražnjenjem štandova, a svi su bili sretni da mogu učiniti dobro djelo svojim donacijama. Već oko 12 praznili su se stolovi što pokazuje još jednu uspješnu humanitarnu akciju obilježavanja zahvalnosti.

Piše: Marta Lucić / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije