Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

HUMANITARNA AKCIJA NA TRGU KRALJA TOMISLAVA

Dječji vrtić Metković obilježio Dane kruha

Objavljeno prije

dani kruha vrtić

Listopad u znaku proteklih Dana kruha i zahvalnosti pomalo se bliži kraju ali dobra volja i srce za potrebite još uvijek su živi. Tako su i ovom humanitarnom akcijom Dječjeg vrtića Metković prikupljani prihodi za donacije Manueli, Dori i Mariji.

Blagoslov kruha i plodova zemlje započeo je u vrtiću nakon čega su se spremni uputili prema Trgu kralja Tomislava. Sretni i nasmiješeni mališani veselo su poredani kao kuhari ili u nošnjama ruku za ruku pratili odgajatelje do svojih pozicija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U utorak ujutro već prije 11 sati postavljali su se štandovi puni domaćih kolača, mandarina, džemova i peciva. Dobar odaziv građana rezultirao je brzim pražnjenjem štandova, a svi su bili sretni da mogu učiniti dobro djelo svojim donacijama. Već oko 12 praznili su se stolovi što pokazuje još jednu uspješnu humanitarnu akciju obilježavanja zahvalnosti.

Piše: Marta Lucić / Metković NEWS

GALA HOME 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije