Ostanimo u kontaktu

ODRŽANA DRUGA 'GREBEONICA'

Djeca oslikavala zidove u Gradskoj knjižnici

Objavljeno prije

0805_Grebeonice 01

Gradskoj knjižnici Metković jučer se održala druga kreativna radionica za djecu Grebeonica.

Radionicu je vodio neretvanski umjetnik Koraljko Greben, a djeca su dječji dio knjižnice kredama oslikavala zid crtežima morske tematike.

Cilj Grebeonica je potaknuti djecu da se kreativno izraze te da sudjeluju u aktivnosti koja ne uključuje ‘gledanje u ekran’. Radionice su tematski povezane. Djeca su na prvoj izrađivala kolaže, a sljedeća bi se, po planu, trebala održati na otvorenom.

Koraljko Greben sličnu radionicu u petak će održati i u Gradskoj knjižnici Opuzenu te zatim u Narodnoj knjižnici Ploče, a dio ugođaja s radionice iz Metkovića možet pogledati u kratkoj fotogaleriji.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije