Ostanimo u kontaktu

UDRUGA SUNCE MOJE MALO

Djeca iz OŠ Opuzen sudjelovala na edukativno-humanitarnom projektu ‘Pružimo djeci ruku ljubavi’

Objavljeno prije

Udruga Sunce moje malo iz Opuzena opet vrijedno djeluje s približno 40 volontera na edukativno-humanitarnom projektu ‘Pružimo djeci ruku ljubavi‘ s voditeljicom projekta učiteljicom Ivanom Bašić, kojeg je osmislila zajedno s učiteljicom Lidijom Hatadi iz Područne škole Farkaševac.

Cilj projekta je potaknuti roditelje i djecu na društvenu i socijalnu osjetljivost unutar zajednice da doprinesu boljoj uključenosti marginalnih skupina. U tu svrhu organizirane su radionice u kojima roditelji i djeca zajedničkim radom stvaraju određene tematske proizvode koje možete pronaći najčešće izložene na štandu Udruge Sunce moje malo, u periodu do 15. prosinca ove godine. Sva sredstva koja se budu prikupila služe za pokriće troškova provedbe projekta ‘Pružimo djeci ruku ljubavi’.

Prvi dio projekta odnosio se na prikupljanje sredstava za pomoć Domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu, a u drugom dijelu sredstva će se prikupljati za obrazovno-edukatvne svrhe 3.b razreda OŠ Opuzen.

U nadi da ćete se svi priključiti ovoj hvalevrijednoj akciji, sudionici projekta ovom prilikom se zahvaljuju svim donatorima na donacijama koje su omogućile provedbu planiranih aktivnosti.

ZIMSKE RADOSTI

Metković zabijelio, gradske službe posule sol po najfrekventnijim kalama, ulicama i prometnicama

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U nedjelju je u Metkoviću nakon podužeg razdoblja pao snijeg, cenat-dva, ali snijeg! :)

Napravili smo nekoliko fotografija, koje donosimo uz informaciju da su gradske službe posule sol po svim kalama u staroj jezgri grada te u prigradskim naseljima i glavnim prometnicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije