Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Metkovića kroz jutro bez električne energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se potrošači električne energije da će sutra zbog radova na nadogradnji postrojenja TS 10 Metković u vremenu od 10 do 14 sati bez električne energije biti potrošači u:

  • Ulici Bočina
  • u dijelu Ulice Lovre Matića
  • Ulici Franje Asiškoga
  • Hotel Narenta
  • Hotel Metković
  • Restoran Adria
  • Lidl
  • Müller

U slučaju prijevremenog završetka radova napon će biti pušten ranije, u slučaju loših vremenskih uvjeta radovi će se odgoditi.

TOUCH AND TASTE THE NATURE!

Pred nama je tjedan pun zabave u Žoga Beach Baru

Objavljeno prije

Hedonistički raj na rijeci Trebižat Žoga Beach Bar nastavlja s odličnim zabavama i u tjednu pred nama.

Već od sutra, ponedjeljka 10. kolovoza, pa sve do nedjelje, 16. kolovoza, jedan za drugim redat će se zanimljivi događaji. Pa je tako početak tjedna, ponedjeljak rezerviran je za koncert SNAP OUT banda. U srijedu, 12. kolovoza, slijedi koncert ADRIA banda. Četvrtak, 13. kolovoza je rezerviran je za večer Stand up komedije na kojoj će okupljene do suza nasmijati stand up komičar Darko Marinković. Potom u petak, 14. kolovoza slijedi vrhunska funky zabava uz svima nama poznatog Sršena i NoA band, dok je u nedjelju, 16. kolovoza planiran veliki Cocktail Party!

Program u kojem zaista svatko može pronaći nešto za sebe, stoga dođite u Žoga Beach Bar i uživajte u svakoj sekundi provedenoj na ovom mjestu! Touch and taste the nature!

Ulaz na sve evente je slobodan, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u prekrasnim i jedinstvenim loungevima na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431, ili putem Facebook stranice ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profila ‘Žoga Beach Bar’.

Za one koji ne znaju kako doći do ove oaze na Trebižatu, to mogu saznati jednim klikom na Google maps koji će vas odvesti najbližom rutom. Vidimo se!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije