Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA DALMATA JURA SHOPA

Dijana Taslak dobitnica poklon bona Dalmate u iznosu od 10 000 kuna, donosimo listu sva 73 dobitnika

Objavljeno prije

Dalmata Jura Shop, izvlačenje nagrada 15

Ispred trgovačkog centra Dalmata Jura Shop u Gabela Polju danas je održano izvačenje nagrada bogate Božićno-novogodišnje nagradne igre te je glavnu nagradu od 10 000 kuna osvojila Dijana Taslak.

Zabavni program vodio je Goran Komazin Meka kojem su u transparentnom izvačenju nagrada pomagala djeca i drugi gledatelji. Drugu nagradu, televizor, dobila je Karla Šapina, a ostalu 71 nagradu dobili su kupci Dalmate Jura Shopa iz cijele doline Neretve.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovdje možete pogledati cijelu listu dobitnika, a nagrade se mogu preuzeti u Dalmata Jura Shopu od ponedjeljka, 15. siječnja, do nedjelje, 21. siječnja.

Uz izvlačenje nagrada, kao zahvala vjernim kupcima, održana je i roštiljada uz piće i glazbeni program, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije