Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

IZBORNIK IZ JASLICA

Dejan Lovren i cijela Hrvatska oduševljeni videom na Instagramu! Pogledajte bebu koja bez greške nabraja hrvatske nogometaše!

Objavljeno prije

Foto: Dejan Lovren/Instagram/jutarnji.hr

Foto: Dejan Lovren/Instagram/jutarnji.hr

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren je na Instagramu objavio kratki video na kojem jedan mališan bez greške nabraja hrvatske nogometaše.

Mališan na videu je odjeven u dres hrvatske reprezentacije i držeći u rukama mobitel gleda video u kojem nogometaši pjevaju himnu uoči utakmice. Dok kamera prikazuje pojedinačne nogometaše, mališan izgovara njihova imena, pokazujući zavidno poznavanje nogometne problematike.

Lovren je u komentarima spomenuo da će njegovom sinu trebati još vremena da dođe na razinu poznavanja kakvom vlada mališan na snimci.


Piše: Jutarnji.hr

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije