Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

RASPORED PROGRAMA

Dani otvorenih vrata udruga 2016 u udruzi ‘Leptirići’

Objavljeno prije

Udruga Leptirići

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga 2016. Cilj ove akcije je zajedničkim naporima pridonijeti upoznavanju građana i šire društvene zajednice s projektima od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj pa tako i udruga Leptirići.

Udruga Leptirići organizira svoje Dane otvorenih vrata, donosimo program:

23.05.2016 ponedjeljak od 18 do 20 sati Kabinet za terapije udruge Leptirići, Hrvatskih iseljenika 2, Metković – predstavljanje usluga u zajednici koje pružamo kroz neformalni razgovor sa članovima i stručnim suradnicima.

24.05.2016 utorak od 16 do 18 sati Sjedište udruge Leptirići, Rogotinska 5, Ploče –  predstavljanje usluga u zajednici koje pružamo kroz neformalni razgovor sa članovima.

25.05.2016 srijeda od 18 do 19 sati Kabinet za terapije, Hrvatskih iseljenika 2, Metković – radionica na temu „Dijete i terapija senzorne integracije po dr. A.Jean Ayres“, predavač: Irena Obradović bacc.therap.occup.

Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane građane da ih posjete, svi ste dobrodošli!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije