Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Danas zabilježeno 60 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dvije osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 60 novih slučajeva zaraze koronavirusom (23 utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o 35 osoba iz Dubrovnika, 12 iz Župe dubrovačke, pet iz Konavala, po dvije iz Metkovića i Stona te po jednoj iz Blata, Dubrovačkog primorja, Orebića i Vele Luke.

Ukupno su zaražene 23 muške i 37 ženskih osoba, a 40 ih ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Izliječene su 62 osobe: 33 iz Dubrovnika, 13 iz Župe dubrovačke, osam iz Konavala, tri iz Orebića, po dvije iz Metkovića i Trpnja te jedna iz Dubrovačkog primorja.

U posljednja 24 sata obrađena su 253 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 48 972 uzorka.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji trenutno su aktivna 703 slučaja zaraze koronavirusom, od čega na širem području Dubrovnika njih 594 (Dubrovnik 317, Konavle 126, Župa dubrovačka 127, Dubrovačko primorje 15 te Ston devet slučajeva).

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 65 osoba pozitivnih na koronavirus. Sedam pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od čega je šest na invanzivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 1015 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je šest kršenja mjere samoizolacije (jedno na granici). Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 477 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije