Ostanimo u kontaktu

LAĐARI NA VINKOVAČKIM JESENIMA

Danas na Bosutu Mini maraton lađa

Objavljeno prije

Vinkovački lađari

Danas će se na Bosutu u sklopu 52. Vinkovačkih jeseni održati Mini maraton lađa.

U programu Mini maratona koji počinje u 19 sati sudjelovat će 16 lađarskih ekipa s oko 350 sudionika iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, uz Vinkovačke mažoretkinje i Rimljane iz Gradskog muzeja Vinkovci.

Nakon Maratona će se na Bosutu održati defile lađara, čiklji, glisera i skutera na vodi,  kao i postrojavanje ekipa uz vatromet i baklje.

U programu je, u 18 sati, i pokušaj postavljanja Guinnessova rekorda s 13 lađa i 40 čiklji.

Lađe u Vinkovcima

VAPAJ MAJKE

Pomozimo u liječenju 35-godišnjeg Markice

Objavljeno prije

Već smo objavljivali vapaj majke, Anđelki Andričić, koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu, a nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio je sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje nogu u kuku. Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, potražila je alternativna rješenja te vas moli za pomoć.

– Dragi moj narode, prisiljena sam malo, malo, pa davat, pa pisat ovo i slati Vam jer samo ste mi vi još preostali, jer život mog Markice u Zagrebu za institucije, nažalost, ne znači ništa.

Ja vjerujem da imate veliko srce i da ćete pomoći i da nećete mom sinu Markici okrenuti leđa ili ga ignorirati. Vjerujem u dragog Isusa i vašu plemenitu dušu i da ćete pomoći. Markica vas puno voli i pozdravlja. Moj sin je veliki heroj i bori se sa teškom bolesti. Zato, dragi narode, molim vas kao Isusa razapetog, pomozite i moj Markica će vam jednog dana uzvratiti tu veliku ljubav prema njemu.

http://www.in-portal.hr/in-portal-news/vijesti/14800/hzzo-ocitovanje-u-vezi-lijecenja-mladica-s-invaliditetom-markice-andricica

https://fenix-magazin.de/na-izmaku-snaga-andelka-andricic-moli-pomoc-za-lijecenje-svog-sina

Markica AndričićObitelj Markice Andričića nalazi se u vrlo teškoj situaciji i svaka je pomoć dobro došla. Financijski im možete pomoći uplatom na račun:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije