Ostanimo u kontaktu

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Danas 25 novozaraženih koronavirusom, od kojih 4 muške i 3 ženske osobe iz Metkovića te jedan Opuzenac

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o 7 muških i 8 ženskih osoba iz Dubrovnika (od čega 2 muške i 4 ženske osobe imaju utvrđenu epidemiološku vezu), 4 muške i 3 ženske osobe iz Metkovića (od čega 1 muška i sve ženske osobe imaju utvrđenu epidemiološku vezu), 1 muška osoba iz Opuzena koja ima utvrđenu epidemiološku vezu, 1 ženska osoba iz Župe dubrovačke koja ima epidemiološku poveznicu te jedna osoba koja nema prebivalište u našoj županiji.

Izliječeno je 10 osoba – 4 iz Dubrovnika, 1 iz Konavala, 2 iz Metkovića te 3 osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 20 osoba pozitivnih na koronavirus, a od početka pandemije na analizu je poslano 10 453 uzorka.

U samoizolaciji se nalazi 571 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen nijedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 63 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

JEDNA SMO OD NAJSIGURNIJIH ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku načelniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanu Pavličeviću i svim pripadnicima policijskih snaga povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila.

Poštovani načelniče Pavličeviću,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno ime Vama i svim pripadnicima Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske čestitam Dan policije i blagdan vašeg zaštitnika sv. Mihovila.
Hvala na svemu što radite za sigurnost naših sugrađana i njihove imovine, a rezultat vaših napora je činjenica da smo među najsigurnijim županijama u Hrvatskoj. Time nastavljate tradiciju domoljublja, požrtvovnosti i odgovornosti koje su pripadnici policije pokazali u Domovinskom ratu.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije