Ostanimo u kontaktu

UOSI PRIJATELJ

Dan otvorenih vrata u udruzi

Objavljeno prije

2505_UOSI Prijatelj, Dan otvorenih vrata (2)

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj danas se uključila u manfestaciju Dani otvorenih vrata udruga koja se u Hrvatskoj održava od 24. do 25. svibnja.

Udruga Prijatelj svoja vrata je  od 7 do 12 sati otvorila svim građanima koji su mogli dobiti informacije o radu i uslugama udruge, a srednje i onovne škole su s udrugom organizirale i skupne posjete.

Mi smo udrugu posjetili kad su joj u goste došli učenici iz Vida koji su se upoznali s didaktičkim igračkama, crtali i posjetili radionicu suvenira u kojoj su članovi udruge vrijedno radili.

UOSI Prijatelj već gotovo 15 godina obavlja humanitarne djelatnosti od važnosti za osobe s invaliditetom. Svojim korisnicima pruža usluge logopeda, terapije te kroz razne uspješne projetke sudjeluje u pružanju socijalnih usluga i zapošljava osobe s invaliditetom na izradi suvenira i didaktičkih igračaka.

Piše/Foto: Marija Jeramaz/Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije