Ostanimo u kontaktu

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki, i donosimo pobjedničku izjavu.

– Hvala vam što ste mi dali povjerenje da, zajedno sa svojim suradnicima, nastavim voditi naš grad! Želim vam zahvaliti što ste svoje povjerenje dali i listi kandidata HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za Gradsko vijeće.

Sretan sam jer ste prepoznali naš rad u protekle četiri godine, a dalje nastavljamo s još više motivacije da predanim i odgovornim radom mijenjamo naš grad na bolje!

Želim čestitati svim izabranim vijećnicima i nadam se da ćemo u iduće četiri godine uspješno i konstruktivno surađivati te tako pridonositi boljitku našega grada!

Dragi sugrađani, iskreno i odgovorno nastavljamo dalje, a moja vrata su vam, kao i do sada, uvijek otvorena, – poručio je Milan.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ u drugi krug idu Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%).

DJEČJE RADOSTI

U gradski park stižu veliki napuhanci ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’

Objavljeno prije

Napokon nešto novo za mališane u našem gradu. Stigli su nam napuhanci, veliki dvorci sa toboganom u gradski park!

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Plan i program Napuhanaca Metković će biti 2 puta tjedno u gradskom parku, a veliko otvaranje slijedi ovaj petak, 18. lipnja.

Početak zabave za mališane kreće već u 9 sati ujutro pa sve do večernjih sati. Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu. Nakon velikog otvaranja u petak, objavit će se i ostali termini kada možete povesti svoje klince i klinceze na nezaboravno druženje i zabavu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije